Österlen

Förra veckan var vår lilla familj, dvs jag, Anders, Tova, Nikita, Artur och Fliza på semester. Vi började med att hälsa på Anders föräldrar o syster nere i Landskrona och sedan åkte vi till Österlen. Vi hade en underbar semester och vi kommer åka dit flera gånger. Vi fick massor av energi så de närmsta veckorna kommer bestå av massor jobb här hemma.
Österlen är även loppisarnas Mecka, bilder på fynden kommer senare =)Tova var jätteduktig i bilen, sov för det mestade blev mycket mys


var och tittade på Anders föräldrars nya hus som de får i höst

hundarna älskar havet och stranden i Landskrona, de blir helt tokiga när vi släpper dom där

Kåseberga och Ale Stenar

Glimminge HusGick o strosa i SimrishamnEn kväll åkte vi till Ystad och åtVi bodde ett mysigt bed and breakfast i Östra Hoby. Det låg på landet, huset var från 1860-talet, frukosten var ekologisk och vi bodde i rosa rummet. De kunde inte blivit bättre.Vi stannade även på Olof Viktors och åt mackor och gott gott.


Omgivningarna var helt underbara. Det blev inget bad denna gång men nästa gång så springer Tova runt på stranden för vi kommer åka tillbaka...


Saft

Fläder och rabarbersaft finns nu i frysen.GräsklipparkungenTova 3 månaderIgår fick hon 3-månaders sputorna, tror de var andra gången jag fick se henne gråta. Det gjorde ont i hjärtat. På kvällen fick hon feber och har det fortfarande fast inte lika hög.
Framsteg denna vecka är att hon sovt 6 timmar i rad i två nätter och i onsdags rullade hon från rygg till mage.
Tjejen är nu 60,8 cm lång o väger 6140 g

Babyträff

I tisdags var mammorna här från föräldragruppen. De blev mycke bebissnack och barnen fick leka, iaf ligga jämter varandra och jollra. De var en jättemysig dag.Från vänster Lea född 3 mars, Filippa född 12 mars, Vidar född 22 mars, Hugo född 26 mars, Tova född 9 april och Arvid född 28 april.

Favorit i repris
. "kärleksparet"

Men Tova försöker med Arvid också
Sommarblommor
Har sprungit med vattenkanna och vattnat innan...i söndags fick Anders vattna. Nu har vi en utkastare så nu kan jag vattna med slang.

Inomhushallen
Visst blir det bra?

TACK TILL FLUGGER FÄRG I MJÖLBY och VÄRLDENS BÄSTA PETER APPELSKOG för sponsringen till Fiestad Hundklubb.

Vår sommarflicka


Midsommar i Loftahammar

Vi hade en underbar midsommarhelg i Loftahammar. Så skönt att komma bort lite och få ny energi.

På lördagen firade Anders och jag 6 år tillsammans!

Syrensaft

Vi fick en flaska syrensaft av grannarna i Björkliden.
Smakade ungefär som rabarber, ska testa att göra det nästa år.


RSS 2.0